Groep 4

Groep 4       2017/2018

Na een heerlijke vakantie is het schoolleven weer begonnen. De kinderen zijn al weer druk aan het werk. We hopen dat u een leuke vakantie heeft gehad?

Maandagmorgen starten we gelijk met gym om 08:30 uur op de Haerestraat. Zou u ervoor willen zorgen dat uw zoon/dochter hier om 08:25 uur aanwezig is. Dit, zodat de gymmeester op tijd kan starten met de gymles. Als u uw kind daar niet kan afzetten, brengt de juf of meester de kinderen naar de gym. Zou u er dan wel voor kunnen zorgen dat uw kind om 8:20 op het schoolplein is. Wij lopen dan gezamenlijk in de rij naar de gym.

Ouders hebben aan ons gevraagd of er nog site waren om met de kinderen te oefenen, hierbij wat sites om extra te oefenen.

http://leestrainer.nl/toets4/ (hier kunnen alle vier de toetsen geoefend worden).
http://www.redactiesommen.nl/groep4.html (1 of 2 sterren kiezen qua niveau).
https://www.citotoets-oefenen.nl/cito-groep-4 (klik op de opdrachten waar ‘gratis’ bij staat).

 

Op vrijdag 22 december hadden we de in de gymzaal de kerstdienst en daarna het overheerlijke kerstontbijt wat de ouders gemaakt hadden. 

De afgelopen twee weken was het zeer druk met het zingen van en dansen op Sinterklaasliedjes. Op vrijdag 1 december was er Pietengym onder leiding van meester Rick en zijn twee stagiaires. Diverse ouders waren er ook bij en deden fanatiek mee.

 

Natuurlijk was er op dinsdag 5 december het grote Sinterklaasfeest. Het begon allemaal in de gymzaal en daarna ging de Sint met de hoofdpiet, de stoere Piet en de lieve Piet de groepen rond. Net iets over 11-en kwamen ze bij groep 4 langs.

 

Vrijdag 20 april was de dag van de Koningsspelen. ’s Ochtends was er de gebruikelijke sponsorloop en ’s middags was er een circuit van diverse activiteiten, zoals volleybal, handbal, basketbal, voetbal, taekwondo, dansen, dammen, smoothies drinken en kralen rijgen. Hieronder een impressie:                    

Met vriendelijke groet,

Meester Alfons en Juf Nadine