Medezeggenschapsraad

Graag willen wij ons als Medezeggenschapsraad (MR) voorstellen en aangeven wat ons doelstellingen zijn binnen PCB de Parel.

Eerst willen wij in het kort uitleggen wat een MR is en wat de bevoegdheden daarvan zijn. De MR is een orgaan binnen de school die de belangen van de ouders, leerlingen en de leerkrachten vertegenwoordigd. MR bestaat uit zowel leerkrachten als ouders. Wij kunnen als MR meepraten over beslissingen die worden genomen in het schoolbestuur. Onze bevoegdheden resulteren dan ook in adviesrecht en instemmingsrecht.

Onze doelstelling als MR is de belangen van de ouders, leerlingen en leerkrachten te behartigen en tevens het onderwijs binnen het school verbeteren indien nodig. De tevredenheidscore van de school verhogen en een prettig sfeer binnen en rondom de school creëren.

Graag stellen wij ons voor aan u, zodat u ons kunt aanspreken indien u vragen of opmerkingen heeft. Ook goede ideeën zijn natuurlijk altijd welkom.

zeynep

Ik ben Zeynep Cimtay, de moeder van Ceylin Elmas die zich momenteel in groep 4 bevindt. Ik ben naast MR lid een alleenstaand moeder, een fiscaal jurist en een bestuurslid van het Alevitsch Cultuur Centrum Rijnmond. Daarnaast ben ik bezig met post-academisch onderwijs.

 

somara

Hallo mijn naam is Somara Kaya. Ik ben zelfstandig onderneemster van Somara´s Haarmode. Ik Heb 2 kinderen Senna uit groep 3 en Emre uit groep 4. Ik ben van mening dat niets vanzelf gaat en er altijd punten zijn die verbeterd kunnen worden .

 

renske

Mijn naam is Renske van der Kruk, moeder van Brannen uit groep 1, Justin uit groep 4 en Kayleigh die net dit schooljaar op de middelbare school is begonnen. Ik ben al heel lang betrokken bij de Parel, vanaf dat ik zelf op de peuterspeelzaal zat tot in groep 8 en daarna weer toen mijn eigen dochter hier op school kwam. Ik heb mij eerst veel ingezet op diverse activiteiten op school en de laatste jaren draai ik mee in de MR. Het is fijn om met zijn allen de kwaliteiten van de school te behouden en toe te werken naar vernieuwing.