Medezeggenschapsraad

Graag willen wij ons als Medezeggenschapsraad (MR) voorstellen en aangeven wat ons doelstellingen zijn binnen PCB De Parel.

Eerst willen wij in het kort uitleggen wat een MR is en wat de bevoegdheden daarvan zijn. De MR is een orgaan binnen de school die de belangen van de ouders, leerlingen en de leerkrachten vertegenwoordigd. MR bestaat uit zowel leerkrachten als ouders. Wij kunnen als MR meepraten over beslissingen die worden genomen in het schoolbestuur. Onze bevoegdheden resulteren dan ook in adviesrecht en instemmingsrecht.

Onze doelstelling als MR is de belangen van de ouders, leerlingen en leerkrachten te behartigen en tevens het onderwijs binnen het school verbeteren indien nodig. De tevredenheidscore van de school verhogen en een prettig sfeer binnen en rondom de school creëren.

Graag stellen wij ons voor aan u, zodat u ons kunt aanspreken indien u vragen of opmerkingen heeft. Ook goede ideeën zijn natuurlijk altijd welkom.

 

Ik ben Zeynep Cimtay, de moeder van Ceylin Elmas die zich momenteel in groep 6 bevindt. Ik ben naast MR lid een alleenstaand moeder, een fiscaal jurist en een bestuurslid van het Alevitsch Cultuur Centrum Rijnmond. Daarnaast ben ik bezig met post-academisch onderwijs.

 

Hallo mijn naam is Somara Kaya. Ik ben zelfstandig onderneemster van Somara´s Haarmode. Ik heb 2 kinderen hier op school. Senna uit groep 6 en Emre uit groep 7. Ik ben van mening dat niets vanzelf gaat en er altijd punten zijn die verbeterd kunnen worden .