Groep 1/2 A

Herfst in groep 1-2 A

Groep 1-2A van juf Annelies en juf Marga haalden de herfst de klas in. Zij maakten een wandeling onder leiding van enthousiaste ouders en gingen op zoek naar allerlei herfstspullen. Ook kwamen zij kabouter Spillebeen tegen. Uiteraard werd het liedje ‘Op een grote paddenstoel, rood met witte stippen’ gezongen. In de klas maakten we een herfststukje, een schilderij van echte blaadjes en leerden vele herfstliedjes. Op naar het volgende thema; Sinterklaas!

April 2018

Vandaag weer gym met meester Rick! En tijdens het omkleden zagen we dat 4 echte Feyenoord supporters hebben!!!!

September 2017.

Ons tweede thema is: dit ben ik. We hebben veel geleerd over hoe ons lichaam eruit ziet en hoe onze lichaamsdelen heten. Wat zijn de verschillen  tussen de kinderen. De zintuigen hebben we besproken en d.m.v. vele spelletjes getest. Bv. ruik en  proefspelletjes/voelspelletjes en gehoorspelletjes. De werkjes en spelopdrachten waren eveneens aangepast aan dit thema.

  Welkom in het nieuwe schooljaar 2017-18 van groep 1/2A met juffrouw Marga en juffrouw Annelies.

De eerste week hebben we alle nieuwe regels weer geleerd en kennis gemaakt met VLORK. Ook hebben we zijn verjaardag gevierd! Vlork mocht ook mee naar buiten.

En daar horen natuurlijk cupcakes bij…mmmm

Die hebben we met de klas gemaakt.

 

 

anneliesenmarga

Links op de foto ziet u juf Annelies. Zij is getrouwd met Cor en heeft een zoon en een dochter. Rechts op de foto ziet u juf Marga. Zij is getrouwd met Rob en heeft 2 dochters. Zij gaan ervoor om uw kind een onvergetelijke en vooral leerzame tijd te geven op PCB De Parel.