Groep 3B/4B

Schooljaar 2018-2019

ritamirjam
Dit zijn de juffen van groep 3B/4B: 

juf Mirjam Ritsema en juf Rita Hartman

 

 

 

 

 

juf Rita                                         juf Mirjam

Groep 3B/4B (schooljaar 2018-2019)

In onze groep 3B hebben we 6 jongens en  meisjes: Welkom Dev, Shaaf, Andy, Riley, Mattheuw, Ramario, Marley, Sumayrah en Lina (Lina is later bij ons gestart op 1 oktober)

In onze groep 4B hebben we 10 meisjes en 4 jongens. Welkom Aagje, Douae, Joyce, Alysa, Zion, Asnath, Leilani, Raeven-Lee, Jay, Hadassa,  Elyza, Ranisha, Rowana en Enes

       

Zo ziet ons klaslokaal er uit! Klaar om de kinderen te ontvangen en te proosten op het nieuwe (school) jaar!!! We hebben geproost!! 10 – 9 – 8- 7 -6 – 5 – 4 -3 – 2 – 1 – PROOST!!!!

Engelse Middag: 21-9-2018

Wat was het weer een feest en wat was er veel lekkers te eten. Dank je wel aan alle ouders die dit mogelijk hebben gemaakt! IT WAS GREAT!

Opening Kinderboekenweek: 2-10-2018

We werken, lezen, schrijven, tekenen en genieten van alle activiteiten over “VRIENDSCHAP”. Bij de opening was Jul haar vriendje Jul kwijt. Gelukkig hebben ze elkaar weer gevonden!

 

Groepswerk over VRIENDSCHAP door groepjes van 4B!

KINDER-BOEKEN-WEEK: vriendschap

Tijdens de KBW hebben we heel veel leuke en leerzame activiteiten gedaan. De foto’s zijn van het onderdeel :           ” workshops” op dinsdag 16 oktober. Wat hebben we eens plezier gehad!

         

We deden spelletjes, een hindernisbaan met blinddoek, vertelden wat we goed/leuk vinden aan een klasgenootje  en kleurden handjes voor op een groot “vriendschaps-hart”.

Kerst 2018: Een korte foto-impressie

     

Letterfeest 29-1-2019:

Wat was het een gezellig feestje. Fijn dat we veel papa’s, mama’s en zelfs een oma op visite hadden om te laten zien hoe knap de kinderen van 3B al zijn. Ze kennen nu écht alle letters. Alle kinderen kregen een LETTERDIPLOMA, een kleine verrassing en wat lekkers te eten en te drinken. We hebben een letterbingo gedaan en laten zien hoe wij in de klas letters en woordjes “flitsen”. PROOST!!!!